درباره نشریه

نشریه مکانیک سازه ها و شاره ها آمادگی انتشار مقالات تخصصی در کلیه زمینه های مهندسی مکانیک و مباحث میان رشته ای مرتبط با این شاخه علمی را دارا است. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالین صنعت دعوت می شود که حاصل تحقیقات جدید، پژوهش های بنیادین و ایده های نو خود را جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند. شایان ذکر است که این مجله دارای رویکرد یکسان در دعوت از تحقیقات دارای جنبه عددی، تحلیلی و آزمایشگاهی است. همچنین امکان انتشار مقالات جدید در زمینه روشهای عددی و تحلیلی (شامل هر دو دیدگاه معین و تصادفی) در مهندسی مکانیک فراهم شده است. در پایان خاطر نشان می شود که سیاست اصلی این مجله بر تسریع فرآیند داوری و تعین تکلیف مقالات در حداقل زمان ممکن استوار شده است.

سیاست دسترسی آزاد

نشریه مکانیک سازه ها و شاره ها به صاحب امتیازی دانشگاه صنعتی شاهرود؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. شما اجازه دارید مقالات منتشر شده در این نشریه را نسخه‌برداری کرده یا به اشتراک بگذارید؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

سیاست‌های حفظ دیجیتال مقالات

آرشیو وب سایت نشریه
تمام مقالات نشریه به دو روش آرشیو می‌شوند: نسخه پی دی اف تمام مقالات در وب سایت نشریه به‌صورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. نسخه پشتیبان مقالات در کامپیوتر دفتر نشریه نگهداری می‌شود. درصورت بروز مشکل در وب سایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هر یک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا به صورت آنلاین در وب سایت نشریه منتشر خواهد شد.

پایگاه‌های نمایه‌کننده
اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده در چندین پایگاه نمایه‌سازی می‌شوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پی دی اف تمام مقالات، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و نیز سامانه نشریات علمی ایران و مگ ایران آرشیو می‌شود.

بایگانی شخصی
کلیه نویسندگان می‌توانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وب سایت نشریه، در سیستم شخصی یا وب سایت موسسه خود آرشیو کنند.

سیاست کپی رایت

نویسندگان حق مالکیت معنوی خود را به مجله انتقال می دهند و به هر فردی اجازه می دهند آن را دانلود کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

هزینه ها

این نشریه برای بررسی مقالات و انتشار آنها در حال حاضر هیچ وجهی از نویسندگان دریافت نمی‌کند. حامی مالی نشریه، دانشگاه صنعتی شاهرود است.

سیستم مشابهت‌یاب

نشریه مکانیک سازه ها و شاره ها به‌منظور جلوگیری از سرقت علمی، برای مشابهت‌یابی مقالات فارسی از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب استفاده می‌کند. همه مقالات قبل از ارسال به داوری مشابهت‌یابی می‌شوند.

بیانیه محرمانگی

نام‌ها و آدرس‌ ایمیل‌های وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده می‌شود و برای قسمت‌های دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

داوری مقالات در این نشریه به صورت بسته انجام می پذیرد و اسامی نویسندگان برای داوران و اسامی داوران برای نویسندگان مخفی است.