درباره نشریه

مجله مکانیک سازه ها و شاره ها آمادگی انتشار مقالات تخصصی در کلیه زمینه های مهندسی مکانیک و مباحث میان رشته ای مرتبط با این شاخه علمی را دارا است. لذا از کلیه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و فعالین صنعت دعوت می شود که حاصل تحقیقات جدید، پژوهش های بنیادین و ایده های نو خود را جهت انتشار به این نشریه ارسال نمایند. شایان ذکر است که این مجله دارای رویکرد یکسان در دعوت از تحقیقات دارای جنبه عددی، تحلیلی و آزمایشگاهی است. همچنین امکان انتشار مقالات جدید در زمینه روشهای عددی و تحلیلی (شامل هر دو دیدگاه معین و تصادفی) در مهندسی مکانیک فراهم شده است. در پایان خاطر نشان می شود که سیاست اصلی این مجله بر تسریع فرآیند داوری و تعین تکلیف مقالات در حداقل زمان ممکن استوار شده است.

نشریه پایبند به قوانین بین المللی علیه سوء استفاده علمی شامل داده سازی، تحریف، سرقت ادبی، و غیره می باشد. هرگونه سوء رفتار مشکوک در طی مرور و پروسه داوری، مطابق با دستورالعمل بین المللی کمیته اخلاق چاپ آثار علمی (COPE) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مقالات منتشر شده در نشریه مکانیک سازها و شاره ها تصمیم‌گیری و تحقیق در عملیات دارای دسترسی آزاد هستند و همواره برای خواندن، و اشتراک گذاری در دسترس محققان قرار دارد. قابل ذکر است مقالات در این نشریه تحت شرایط مجوز Creative Commons (CC) منتشر می شوند از این رو، اجازه استفاده، توزیع و تکثیر در هر رسانه ای فراهم می باشد. همه مقالات ارسال شده به نشریه از طریق نرم افزار مشابهت یاب  جهت اطمینان از اصالت کار مورد  بررسی قرار گرفته و در نهایت توسط داوران به طور دقیق مورد داوری قرار می گیرند.

1. نویسنده (ها) و دارنده (های) حق چاپ مقالات، حقوقی رایگان، غیرقابل بازگشت، جهانی، دائمی، جهت دسترسی به مقاله، کپی برداری، استفاده، توزیع، و نمایش عمومی اثر و همچنین ایجاد و توزیع آثار جدید برگرفته شده از مقاله در هر رسانه دیجیتالی، مشروط به رعایت حق تالیف نویسنده را به همه کاربران می دهند.
  2. در زمان انتشار، نسخه کامل اثر و کلیه مطالب تکمیلی، از جمله موافقت حق چاپ (کپی رایت) در قالب یک استاندارد الکترونیکی، حداقل در یک پایگاه آنلاین وابسته به یک موسسه دانشگاهی یا جامعه علمی، یا سایر سازمان ها که متعهد به دسترسی آزاد مقالات، توزیع نامحدود آن ها و بایگانی طولانی مدت می شوند، ذخیره می گردد.